The Next Step

Spanning, emails en afwachten

Offer of PlaceVorige week kwam dan eindelijk de verlossende email en vandaag de brief uit Australië: The Offer of Place! De brief met daarin De goedkeuring van mijn aanmelding en het officiële voorstel om aan Hillsong International Leadership College te gaan studeren!

Eindelijk zekerheid na maanden wachten en bidden. The next step kan gezet worden! In januari 2015 zal ik dus voor ongeveer een jaar in Australië/Sydney gaan studeren, wonen en de toerist uithangen. Een jaar van mijn leven toewijden om te groeien in mijn fundament en het leven met Jezus, groeien in bijbels leiderschap en getraind te worden in tv/media binnen een gemeente.

Verrassing
Met die zekerheid kon ik afgelopen week ook mijn werk informeren. Een teleurstelling voor mijn leidinggevende want de brief met daarin het omzetten van een tijdelijk naar onbepaalde tijd contract lag al klaar. Ieder goed nadenkend mens zou dat in deze onzekere arbeidsmarkt gelijk aannemen. Maar mijn besluit staat vast. Dit is een levenskans die ik niet laat lopen! Het positieve is wel dat ik een baangarantie heb totdat ik weg ga!

En nu verder!
Tot aan januari is er nog veel te doen en te regelen. Financiën, visum, tickets, huisvesting, genoeg om op te noemen en bij te houden in dit blog. Wil je nu al meer weten? Stuur me een berichtje of kijk op Hillsong College.

  1 comment for “The Next Step

  1. Rita
    29/10/2014 at 15:47

    Wat gaaf Matthijs. Jezus is altijd onze rots en vaste zekerheid! Wees gezegend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *