Kerstmuts en aftellen is begonnen.

SydnytripaftellenVele van jullie zagen mij dit weekend weer met de kerstmuts oplopen. Een traditie die ik al een aantal jaar volg door in de weken voor kerst overal met de muts te lopen. De lichtjes staan aan, de dagen zijn koud en vol gepland, kerst kan beginnen!
En daarmee is het aftellen ook begonnen. 13 januari is namelijk de dag dat ik vliegen mag. Dan begint de reis naar Australië. Langzaam maar ook snel komt het dus dichterbij.

Life@stage in ApeldoornMaar ik ben nog niet weg! Afgelopen zondag heb ik nog heerlijk mijzelf kunnen zijn en toneel gespeeld in een stuk dat paste bij het onderwerp van die zondag en veel mensen raakte in het hart. Daar ging het om. Gekke bekken, trekken overdrijven en toch de serieusheid bewaren die het stuk nodig had. Heerlijk!

Vanavond de Kerstborrel van werk waar ik zaterdag dan weer voor het laatst werk en de generale repetitie voor Onderweg 2014 is ook al gebeurt. (Zeker de moeite waard om te gaan bekijken!)

In mijn vorige bericht vroeg ik wat jullie leuker vonden, korte video updates of geschreven berichten. Meeste gaan nu naar de korte video updates! Je mag nog stemmen maar videos gaan sowieso gemaakt worden!

Dit was het voor nu, binnenkort weer meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *