Powerhouse summerfest 2015

Aan het begin van mijn avontuur hier in Australie, begon natuurlijk met een beetje vakantie voor school begint. En hoe dat beter te doen dan op Summerfest! De video geeft een kleine impressie van wat er in die dagen allemaal plaatsvond.

Powerhouse summerfest is zomerkamp voor 18-25 jaar binnen Hillsong sydney. De locatie: midden in de haven van Sydney op cockatoo island. 3 dagen lang genieten van elkaar, het prachtige weer en bovenal God aanbidden. En wat was dat machtig mooi!

Het was natuurlijk gelijk in de tweede week van mijn avontuur in Australië. Snel een tent en slaapzak gekocht en hop de bus in.

De enige manier om op het eiland te komen is met de veerpont. Dus samen met alle andere jeugd op 1 veerboot naar het eiland. Eenmaal daar het toegangsbewijs bemachtigen, tent imageopzetten en het feest kon beginnen.

Het eiland werd vroeger gebruikt als gevangenis en werd daarna als scheepwerf functioneel. Een deel van de gevangenis is terug te vinden maar het grootste gedeelte is werkplaats. Een deel van de film Wolverine schijnt hier opgenomen te zijn. Nu was echter omgedoopt tot de revival shed. Een industriële locatie maar zo tof om die dagen te feesten, dansen, lachen, te leren en te aanbidden. Want feesten dat kunnen ze hier wel. Vooraan staan in de “moshpit” Was een bijzonder ervaring met zweet maar daarna in aanbidding vooraan staan maakt alles goed.

Die eerste dag begon met Hillsong Young and Free, ook in Nederland komen ze met hun muziek voor jongeren in aardig in de hitlijsten. Technich gezien kon ik genieten van een mooie show en overwelwing sound. Bass moet je niet alleen horen maar voelen. En dat lukte hier best aardig :

Naast aanbidding waren er ook sprekers die in een korte je aandacht goed konden laten focussen en je soms raken met de kleinste dingen.

Er viel genoeg te beleven en genoeg nieuwe mensen om te ontmoeten. En ik ben niet de held met namen dus dat ging tamelijk moeizaam. Maar een praatje met Nederlanders maakt het altijd weer goed.

Te snel was het weer over, de visie voor komende jaren ligt er wel. Het hele eiland vol met podia en zalen voor een echt Powerhouse summerfest. Als in festival 🙂

 

Dit is natuurlijk alweer even geleden, slager goed is komt deze week de WiFi in ons huis en gaat het updaten van mijn blog een stuk sneller. 🙂


 

  4 comments for “Powerhouse summerfest 2015

 1. Ingmar
  16/02/2015 at 07:59

  Gast dat ziet er echt super sick uit!:) Goed bezig man, geniet van je avontuur.

 2. Mattie
  16/02/2015 at 14:57

  Wat geweldig Matthijs om dit mee te mogen maken!

 3. opa oma
  16/02/2015 at 17:25

  matthijs wat een geweldige belevenissen wat een andere wereld voor je geniet ervan,

  liefs opa oma harderwijk

 4. oma Nel
  17/02/2015 at 22:00

  Wat heerlijk Matthijs, en ook nog hartje zomer…………
  Ik zou wel twintig willen zijn. Groeten, ook van opa.
  Oma van Ginkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *