Status
Matthijs

Hey allemaal

Tijd kan ineens zomaar voorbij vliegen. Dus even korte update:

Ik heb wifi! Dus deze update kon al veel eerder maar kwam er maar niet van. Tussen summerfest en Australia day en nu is er al weer zoveel gebeurt. Op mijn Facebook kwamen af en toe wat foto’s en videos voorbij maar ik ben jullie niet vergeten!

College is inmiddels begonnen en het is echt awesome. Lectures die zoveel wow factor hebben en bijeenkomsten waarin God alle eer krijgt gaan hand in hier. College is echt verweven in Church life. Het is elke dag iets nieuws en natuurlijk mooi weer.

Ik hoop jullie deze week een uitgebreide update te geven van wat is gebeurt en natuurlijk de foto’s en video’s die daarbij horen. Nog even wachten šŸ˜‰

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *