Conference Intensive

Hallo hallo!

Gegroet vanuit een iets kouder Australië. Winter is bijna neergedaald hier dus dat betekent dat het bijna tijd is voor Hillsong conference! Afgelopen week en volgende week zijn 2 weken volop voorbereiden op die conferentie. Er worden aardig wat mensen verwacht, er passen zo’n 20.000 mensen in de arena. Daarom zijn we nu al bezig om alles in gereedheid te maken en ik als college student maak daar ook deel van uit.

Afgelopen week was ook mijn laatste lesdag van dit semester. Dus nu bijna 5 1/2 maand in Australië! de video in dit blog bericht laat afgelopen week zien, stay tuned for next week and Hillsong conference!

  1 comment for “Conference Intensive

  1. Ellen
    22/06/2015 at 16:09

    Leuk om weer wat te zien en te horen. Helemaal in je element tussen de kabels en camera’s ….:-) geniet ervan. En wow, matt je hebt je winterjas aan… Is het echt koud?
    Ben benieuwd hoe de conference gaat worden.
    Lieve groetjes Mams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *