Ja ik leef nog – Easter video is hier!

Hello volgers van dit blog

Ja ik leef nog. Winter is over en de lente is begonnen. D’r is van alles de laatste maanden en ook gewone dingen.

Maar ja waar bleven die updates dan? Tja dat was een goeie vraag. Blijkt dat ik toch aardig druk ben geweest en nog steeds ben. Mijn plan was om een grote update te doen inclusief een mooie video update. Die blijft nog even in de pipeline.

Tot die tijd kan ik jullie wel iets anders geven. Vandaag heeft hillsong college de pasen productie online gezet. Een beetje laat maar daardoor niet minder goed.

Hopelijk geeft dit een beeld van wat de kracht van pasen is. Voor mij een awesome ervaring en trots op wat het team heeft gedaan.

Een statistiek; nog iets meer dan een maand en dan is mijn schooljaar over en is het tijd voor graduation ball and diner. Voor de nieuwsgierige onder jullie, nee ik weet nog niet wanneer ik precies terug kom.

Meer updates komen er aan maar omdat ook alles moet afronden komen ze tussendoor in delen.

Groetjes vanuit down under!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *