7 dagen tot de finish

Can you believe it? Nog maar 7 dagen tot het einde van mijn jaar hier in Hillsong International Leadership College. De laatste maand is zo snel gegaan, alles is afgerond, alle colleges zijn voorbij en alle assesments zijn Competent!

Opvallend is dat je ook hier in Australië niet kunt ontsnappen aan Nederlandse tradities. 5 december staat gepland en vuurwerk natuurlijk met oud en nieuw. Maar  ook de fiets en de mysterieuze verdwijning ervan. Zelfs als hij op slot staat aan een hek. At church. Ach ja nou hoef ik hem niet te verkopen maar tis wel jammer dat ik hem nu niet kan gebruiken

Op de agenda voor deze laatste paar dagen staan 2 dagen Encounter op het programma. Sessies met de gehele college met input van de principal en bemoedigen en zegenen van alle afstuderende studenten! Super excited!

Donderdag staat een gala gepland. In het hart van Sydney aan de haven bij het Opera house. Een avond gebaseerd op de 1920’s. Gonna be fun!

Tussendoor rehearsels voor christmas spectaculair met als hoogtepunt “the lightning ceremony” van de kerstverlichting rondom hillsong church 🙂 + vuurwerk

Maar het meest (bijna) belangrijkste voor jullie is de Graduation Ceremony, 30 november. Hier krijg ik mijn certificaat en is mijn jaar ten einde. En je kunt het live volgen via de lifestream. Klik hier: Livestream Graduation

Dan nog de vraag wanneer kom ik dan weer terug naar Nederland? Nou dat krijg je nog van mij tegoed 😉 maar kijk richting de tweede helft van januari.

More soon!

  1 comment for “7 dagen tot de finish

  1. Ciska van Deelen
    24/11/2015 at 07:07

    Hoi Mathijs, wat gaat de tijd snel, heerlijk om zo een kijkje te mogen hebben over jou avonturen. Wat heb jij mooie momenten mogen bevelen, parels om heerlijk te kunnen nagenieten, nog een fijne tijd daar, groetjes Johan en Ciska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *